Boerderij bouwen en woonboerderij stijl / bouwen

Veel mensen dromen ervan; een boerderij bouwen. Landelijk wonen en leven. ’s Ochtends de gordijnen open doen en uitkijken over een berijpt weiland waarin hier en daar wat koeien en schapen grazen. Wat is er nu mooier dan wonen in uw eigen boerderette?

Woonboerderij bouwen of verbouwen

U kunt natuurlijk een nieuwe boerderij laten bouwen. Maar als het mogelijk is, dan kunnen wij ook oude boerderijen renoveren of restaureren, zodat ze zijn aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd. Het mooie van een woonhuis in boerderijstijl, is de klassieke uitstraling van buiten, terwijl u van binnen al het moderne comfort heeft wat u zich wensen kunt.

Monumentale boerderij

Soms is een boerderij een beeldbepalend object binnen een landschap en derhalve als monument bestempeld. Als u dit monument zou willen bewonen maar het interieur aangepast wilt hebben naar de huidige tijd, neem dan eens contact met ons op. We hebben ruime ervaring met het renoveren en restaureren van oude boerderijen.

Soorten boerderijen

Boerderijtypes verschillen van streek tot streek. Of het nu gaat om stolpboerderijen, dwarshuisboerderijen, een vierkantshoeve, een hallenhuisboerderij, een T-boerderij of rietgedekte boerderij, wij zijn specialist in landelijk bouwen! Kijk voor inspiratie eens bij onze projecten.

HaBé (ver)bouwt uw boerderij naar uw wensen. We denken graag met u mee!

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een redelijke prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.