Droomhuis bouwen

Iedereen heeft wel eens een moment in zijn of haar leven dat hij droomt. Droomt over het huis waarin hij zou willen wonen. Hoe dat er uitziet. Is het huis van hout of van steen? Is het groot, of juist heel knus? Heeft het een landelijke uitstraling of kiest u toch voor een modern huis? In welke omgeving staat het? Aan de rand van een bos? Ergens op de hei? Uitzicht op weilanden? Of gewoon lekker comfortabel in het centrum van een dorp of stad?

Soms worden dromen werkelijkheid! Als u op het punt staat een huis te laten bouwen, dan is een bezoek aan deze website een mooi startpunt. Bij onze projecten vindt u heel veel voorbeelden van droomhuizen welke wij ooit gebouwd hebben. Deze kunnen ter inspiratie voor u dienen om straks wellicht ook uw droom te kunnen realiseren?

Samen uw droomhuis bouwen

HaBé Bouwen in Stijl heeft ruime ervaring in het bouwen van nieuwbouwhuizen. Samen met u bouwen wij uw droomhuis en bepalen wij de vorm en uitstraling van uw droomhuis. Wij adviseren u over de juiste positie van de woning op de kavel en dragen zorg voor de complete afwerking van uw huis. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen! Van kavel tot paleis!

Wij leveren geen kant en klare woningen, maar bouwen altijd een woning op maat!

Mogelijkheden droomhuis

Wat zijn de mogelijkheden? Kijk eens bij onze projecten om u te laten inspireren! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dan praten we verder over de mogelijkheden.

Mijn bouwfase Projecten

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gespecialiseerd in duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.