Huis laten bouwen

U heeft een kavel en wilt daar graag een (nieuw) huis op laten bouwen? Dan bent u bij HaBé aan het juiste adres! Bij het (laten) bouwen van een nieuw huis, hoeft u weinig concessies te doen aan uw woonwensen. Het grote voordeel van nieuwbouw is dat u veelal de vrijheid heeft om alles zelf te bepalen. Hoe komt uw huis eruit te zien? Welke bouwstijl? Hoeveel oppervlakte? En welke materialen gaat u gebruiken?

Kwaliteit zelfgebouwd huis

Uit onderzoek blijkt dat de woningen die in eigen beheer gebouwd zijn, kwalitatief vaak beter zijn. Dit komt omdat er over het algemeen voor betere materialen gekozen wordt en men meer ruimte in het huis kan creëren dan in een groter nieuwbouwproject gebruikelijk is. Het zelf laten bouwen van een huis is niet per definitie goedkoper dan huizen die in een serie zijn gebouwd, maar daar staat tegenover dat u wel meer waar voor uw geld krijgt.

Kosten huis bouwen

Er is geen standaard prijs af te geven voor het bouwen van een huis. Dit is van heel veel factoren afhankelijk. Naast de daadwerkelijke bouw, regelen wij alles voor u. Van de benodigde vergunningen, het bouwrijp maken, de tekening van het ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering. Wij gaan hierbij continu uit van uw wensen. En van uw budget niet te vergeten! Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.