Architect nieuwbouw huis

Als u een nieuwbouw huis laat bouwen, is een tekening onontbeerlijk. Met een goede bouwtekening kan een aannemer immers gedegen aan de slag. Het voordeel van zelf een huis laten tekenen is dat alles precies is afgestemd op uw eisen en wensen. U bent niet afhankelijk van keuzes die een vorige bewoner heeft gemaakt.

Architect inschakelen

Als u heeft besloten om een huis te laten bouwen, kunnen wij u helpen aan een goede architect. Hij of zij zal graag met u kennis maken en op deze manier zoveel mogelijk informatie van u verkrijgen om zo een tekening te maken waarin al uw wensen verwerkt zijn. Wij hebben contact met een aantal uitstekende architecten.

Wat doet een architect?

Een architect ontwerpt huizen maar ook gebouwen als kantoren, fabrieken, kerken en scholen. Als u een stuk bouwgrond heeft en u wilt daar een woning op laten bouwen, dan kan een architect u verder helpen. Na overleg met de opdrachtgever gaat de architect aan de slag. Hij werkt uw wensen uit tot ontwerptekeningen en maakt vervolgens bouwtekeningen. Elke architect heeft wel een specialisme of een voorkeur voor een bouwstijl.

Onze architecten weten hoe om te gaan met vergunningen etc. Daarnaast weten zij als geen ander wat u nodig heeft om fijn te kunnen wonen. Neem gerust contact met ons op om uw woonwensen te bespreken!

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gespecialiseerd in duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.