Op zoek naar een aannemer?

Bent u op zoek naar een aannemer in de regio Ede en/of Lunteren? HaBé Bouwen in Stijl bouwt niet alleen nieuwbouwwoningen, maar is daarnaast ook in te schakelen voor het bouwen, opknappen en renoveren van aanbouwen, uitbouwen, garages, schuren, veranda’s, carports, stallen, hooibergen en alle verbouwklussen in en om het huis.

Aannemer nieuwbouwhuis

Als u een nieuw huis wilt laten bouwen, kunt u HaBé inschakelen om het totale traject uit handen te nemen. Van kavel en/of tekening tot de volledige afbouw en oplevering. Als aannemer zorgen wij ervoor dat uw wensen volledig gerealiseerd worden. Uiteraard schromen wij niet om u van gedegen advies te voorzien. Gedurende het hele project heeft u één aanspreekpunt. Dit is wel zo overzichtelijk.

Aannemer verbouwing

Indien u al in het bezit bent van een huis en verbouwplannen heeft, neem dan contact met ons op! Samen met u maken wij een gedegen plan om uw totale verbouwing tot een goed einde te brengen. Van het monteren van een kattenluikje, tot het ombouwen van een schuur tot een duurzaam kantoor. Alles is bij ons mogelijk! Bekijk vooral onze projecten eens ter inspiratie en neem contact met ons op om te zien wat uw mogelijkheden zijn!

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.