Kavel kopen

De redenen om een huis te laten bouwen zijn heel divers. Het grootste voordeel van een huis dat u zelf laat bouwen is natuurlijk dat alles precies is afgestemd op uw wensen. U bent niet afhankelijk van keuzes die een vorige bewoner heeft gemaakt. Een eerste vereiste om een huis te bouwen, is dat u in het bezit bent van een kavel.

Kavel kopen in Ede, Lunteren, Ederveen

Als u heeft besloten om een huis te laten bouwen, kan het zo zijn dat u nog geen geschikte plek op het oog heeft. Wij kunnen u hiermee helpen. Inmiddels hebben wij in de regio Ede e.o. een uitgebreid netwerk. “Wij horen nogal eens wat” zeg maar. Hierdoor kunnen wij u helpen bij het vinden van de uitgelezen plek om uw droomhuis op te bouwen!

Zelf huis laten bouwen

Het zelf laten bouwen van een huis is een spannende aangelegenheid. Vaak doe je dit maar eenmaal in je leven. Er komt een hoop bij kijken. Met meer dan 17 jaar ervaring kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Wij denken met u mee! Op onze projecten pagina ziet u al een aantal voorbeelden.

Van kavel tot kasteel

Of u nu op zoek bent naar een kavel om uw droomhuis op te realiseren, of u zoekt een aannemer die gaat bouwen op een kavel dat u in eigendom heeft, HaBé regelt het! Neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.