Wat kost een woning bouwen?

Deze vraag krijgen we regelmatig gesteld. Er is niet gemakkelijk één prijs voor te geven. Wij hanteren bijvoorbeeld geen prijzen per vierkante meter. De kosten van het bouwen van een huis zijn van zoveel factoren afhankelijk. Het begint al met de kavel. Is deze bouwrijp, of moeten hier alle voorzieningen voor bijvoorbeeld fundering en riolering nog moeten worden getroffen. Daarnaast hangt het helemaal af van wat voor huis u kiest. De grootte qua oppervlakte en inhoud. En of er naast een huis ook nog bijgebouwen moeten worden gerealiseerd.

Prijzen materialen

Daarnaast zijn er ook zo veel materialen waaruit u kunt kiezen. Zowel voor tijdens de bouw als de afwerking. Denk maar eens aan een keuken of badkamer. U kunt het eenvoudig houden of kiezen voor totale luxe. Ook qua installaties voor warmte e.d. zijn er zoveel verschillende materialen en opties beschikbaar dat hier geen standaard prijs voor af te geven is. Wij laten de keuze voor inrichting graag aan u over, maar kunnen hier uiteraard wel een advies in geven.

Bouwen binnen budget

Onze filosofie is dat er voor elk redelijk budget een huis te bouwen is. Wij leveren kwaliteit tegen een realistische prijs. Maar het is altijd maatwerk! Als u ons uw budget en wensen vertelt, dan vertellen wij u wat er mogelijk is. Neem hiervoor contact met ons op! Wij maken graag een afspraak om uw wensen door te nemen.