Maak kennis met HaBé Bouwen in Stijl

HaBé is een eigentijds bouwbedrijf met uitgebreide kennis van en ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen, boerderijen en bedrijfspanden. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit voor een realistische prijs.

Wij denken graag met u als opdrachtgever mee om zodoende uw woongenot optimaal te laten zijn. Een vast team van vakbekwame specialisten welke goed op elkaar ingespeeld zijn werkt bij u op locatie om uw opdracht naar alle tevredenheid uit te voeren. Ieder project is uniek en elke aanpak is anders! Maar altijd bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Wij helpen u graag uw droom te realiseren!

Hans van Ginkel

Hans van Ginkel

Directeur / Eigenaar

“Prachtige huizen maken waarin ik mijn eigen creativiteit in kwijt kan en mensen blij maken. Dat is wat mij trekt in het zelfstandig ondernemerschap. Uiteindelijk doe je het allemaal voor een tevreden klant!”

Hans is al van jongs af aan in de bouw werkzaam. Hij haalde op zijn 16e zijn timmerdiploma. Een jaar later had hij ook zijn metseldiploma op zak. Tijdens zijn werk in de bouw heeft hij in zijn vrije tijd en de avonduren zijn kennis verbreed door meerdere opleidingen te volgen. Via Assistent Uitvoerder en Uitvoerder heeft hij uiteindelijk het Vakdiploma Aannemer gehaald. In 1998 is hij samen met zijn broer Bertus Bouwbedrijf HaBé begonnen. Hans is getrouwd en heeft 3 zonen.

Bertus van Ginkel

Bertus van Ginkel

Directeur / Eigenaar

“In de bouw kan ik mijn passie kwijt. Ik hou ervan om dingen te ontwikkelen en samen met de klant iets moois te kunnen neerzetten. Woongenot voor de opdrachtgever creëren, daar krijg ik energie van!”

Bertus is meteen bij de start van zijn carrière in de bouw gaan werken. Hij haalde op zijn 16e zijn timmerdiploma. Een jaar later had hij ook zijn metseldiploma op zak. Hij is als timmerman en metselaar begonnen bij een werkgever en later doorgegroeid tot uitvoerder. In 1998 is hij met zijn broer Hans Bouwbedrijf HaBé gestart. Bertus is getrouwd en heeft 3 zonen.

Een stukje historie

HaBé is in 1998 opgericht door de broers Hans en Bertus van Ginkel. Zij komen uit een echte ondernemersfamilie! Nadat ze beide geruime tijd in loondienst hadden gewerkt, vonden ze het tijd om voor zichzelf te beginnen. In eerste instantie deden ze alles zelf. In de loop der tijd werden de werkzaamheden meer en meer en werd er personeel aangenomen. Inmiddels werkt HaBé met een vast team van 10-15 personen en dit wordt waar nodig aangevuld met zelfstandige specialisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Tijdens een verhelderend gesprek inventariseren wij
uw wensen en geven wij bouwadvies op maat.

Neem contact op !