Veel gestelde vragen

Eigenlijk heeft u maar twee dingen nodig om uw droomhuis te realiseren: een droom en een budget. Eventueel kunnen wij u ook mee helpen zoeken naar een kavel, indien u deze nog niet in bezit heeft.

Als u nog geen beeld hebt bij uw droomhuis, kunnen wij u ook helpen met het ontwerp.

Wij maken tijd vrij om naar uw specifieke woonwensen te luisteren. Omdat we nauw samenwerken met diverse architecten, kunnen we uw bouwwensen vertalen naar schetsen, bestek en bouwtekeningen. HaBé coördineert hierin en adviseert u als opdrachtgever.

Wij adviseren u graag om de juiste keuzes te maken en uw daarmee uw droomhuis te realiseren. Wij staan u bij gedurende het hele bouwtraject. Van ontwerp en benodigde vergunningen tot en met de oplevering van uw nieuwe woning.

 

  1. Allereerst is het belangrijk dat u uw wensen helder heeft
  2. Heeft u een budget bepaald?
  3. Wij nodigen u graag uit bij ons op de zaak of wij komen thuis bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn.
  4. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en adviseren.
  5. Wij begeleiden u met de aanvraag omgevingsvergunning en praktische tips inzake de uitvoering.

Wij kunnen voor u het hele proces voor het aanvragen en verkrijgen van een bouwvergunning verzorgen. Door jarenlange ervaring hiermee weten wij precies welke wegen te bewandelen. Bijkomend voordeel is dat dit u veel tijd en energie zal besparen die u aan andere zaken kunt besteden.

De prijs van een nieuwbouwhuis is voor een groot gedeelte afhankelijk van het type, de afmetingen, de grondgesteldheid en de afwerking-eisen van de klant. Vraag gerust naar de mogelijkheden om binnen uw budget uw dromen te kunnen realiseren.

HaBé Bouwen in Stijl werkt met vaste krachten. Wij hebben een vaste ploeg van vaklieden in dienst die vallen onder de Nederlandse Bouw cao. Daarnaast werken we samen met specialistische onderaannemers uit de regio. Hiermee hebben wij vaak al een jarenlange relatie, om optimale kwaliteit te garanderen.

Een duurzaam huis begint bij het ontwerp van het gebouw waarbij met slimme oplossingen en duurzame materialen het energiegebruik zoveel mogelijk wordt beperkt. Maar duurzaam bouwen is meer. Het is comfortabel, het levert voordeel op voor de eigen gezondheid en is door energiebesparing financieel zeer aantrekkelijk. Lees meer over Duurzaam bouwen >>

Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.

Wij werken uitsluitend met ervaren bouwlieden. Wij bouwen volgens een ambachtelijke bouwmethode in de moderniteit van nu. Alle fasen worden door één persoon begeleidt. Voor ontwerp- vergunning- en bouwtraject heeft u steeds hetzelfde aanspreekpunt.

Ja, wij zijn lid van Bouwend Nederland.

Ja, wij zijn aangesloten bij BouwGarant. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij met ervaren en opgeleid personeel werken.

Heeft u geen antwoord op uw vraag gekregen?

Neem contact met ons op!