Waarom kiezen voor HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project. Wij regelen alles van A-Z en nemen de complete begeleiding van het hele bouwtraject uit handen.

 • Vertrouwd verbouwen

  HaBé draagt het Bouwgarant-keurmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij met ervaren en opgeleid personeel werken. Wij komen onze afspraken na. Kiezen voor HaBé betekent kiezen voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid! U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  In de loop der tijd hebben wij ons meer verdiept in duurzaam, ecologisch en passief bouwen. Wij bouwen met de beste materialen een duurzaam huis!

 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

  Wij werken alleen maar met de beste materialen, nemen geen genoegen met een mindere kwaliteit. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs, kwaliteit staat bij ons voorop!

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Wij werken al meer dan 20 jaar met een vakbekwaam en hecht team van specialisten. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld en weten wat ze aan elkaar hebben. Zo gaat er minder tijd verloren aan overdracht en bent u verzekerd van professionaliteit.

 • Realistische planning

  Nadat wij uw bouwopdracht, renovatie of verbouwing hebben opgenomen, krijgt u van ons een realistische planning over de te verwachten kosten en duur van de opdracht. Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.