Bouwproces

Bij het bouwen van een nieuw huis gaat u niet over één nacht ijs. U moet een goed gevoel hebben bij het bedrijf wat uw huis uiteindelijk gaat bouwen. HaBé Bouwen in Stijl neemt u alle zorgen uit handen!

Stappenplan huis bouwen

Een huis bouwen verloopt in een aantal stappen:

 1. De kennismaking

  Allereerst willen we graag met u kennismaken. Om uw droom door te spreken, uw wensen te inventariseren en u een beetje beter te leren kennen. Zo kunnen we een gedegen advies op maat voor u maken. Met onze jarenlange ervaring, kunnen we u van veel tips voorzien!

 2. Het ontwerp

  Als het ‘klikt’ en u heeft nog geen eigen ontwerp, maken we graag een ontwerp voor u. Dit ontwerp voldoet volledig aan uw wensen en de eisen m.b.t. vergunningen etc.

 3. Bouwvergunning

  U heeft het ontwerp goedgekeurd. Dit werken we verder uit tot een bouwaanvraag. Wij nemen in één document alle  materialen, constructies, installaties, etc. mee welke allemaal al dus meteen op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor is een groot gedeelte van de werkvoorbereiding al getroffen.

 4. De bouw

  Op het moment dat de bouwvergunning is verleend, kunnen wij meteen aan de slag! Wij bestellen alle materialen en beginne direct met het bouwen van uw droomwoning. Tijdens de bouw heeft u telkens één aanspreekpunt voor al uw vragen. Zo houden wij alles overzichtelijk.

 5. Oplevering & nazorg

  Wij halen onze voldoening uit tevreden klanten. Wij doen er dus tijdens en na de bouw zoveel mogelijk aan om tegemoet te komen aan al uw wensen.