Zekerheden & certificering

Als u gaat bouwen of verbouwen, gaat u niet over één nacht ijs. Het is een ingrijpende verandering die ook best wat kosten met zich meebrengt. U wilt er dan ook van verzekerd zijn dat uw bouwpartner een kredietwaardige bouwer is, die met gekwalificeerd personeel de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitvoert.

Veilig, gezond en milieu

HaBé biedt u zekerheid!  Onze medewerkers zijn bijvoorbeeld in het bezit van het VCA-Certificaat. Dit betekent dat zij werken volgens de checklist van het VGM-beheer systeem. VGM Staat voor Veilig, Gezond en Milieu. Zo weet u dat we veilig werken en rekening houden met het milieu.

bouwgarantBouwGarant en Bouwend Nederland

Wij dragen het Bouwgarant-keurmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij met ervaren en opgeleid personeel werken. Een BouwGarant aannemer wordt je alleen maar als je over de juiste opleiding beschikt. Met een BouwGarant aannemer kunt u rekenen op kwaliteit. Wij worden regelmatig gecontroleerd. Daarnaast werken de BouwGarant aannemers met een klachtenregeling en geschillencommissie én kunt u een garantie afsluiten voor nóg meer zekerheid.

Wij zijn tevens aangesloten bij Bouwend Nederland.

Kiezen voor HaBé betekent kiezen voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid!

Extra zekerheid

U kunt kiezen voor extra zekerheid door middel van een bouwgarantie af te sluiten. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

logo fundeonErkend Leerbedrijf

Wij zijn een door Fundeon erkend leerbedrijf. Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw doen, het vak in de praktijk. Zo zorgen wij ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn!