Eigentijdse vrijstaande woning te Doorn

In samenwerking met Building Design Architectuur realiseerden wij in Doorn deze eigentijdse vrijstaande woning. Individueel ontworpen en voorzien van gepatineerd zinken overstekken, deklijsten en goten. Zink geeft een luxe uitstraling en is zeer duurzaam, het is een krachtig element dat van nature in het milieu voorkomst zoals in gesteenten, bodem, lucht en water. Zink is een betrouwbaar bouwmateriaal met een zeer lange levensduur, welke onderhoudsvrij en 100% recyclebaar is.

Geprefabriceerde betontrap

Er is gevelstucwerk toegepast. Hierdoor oogt het huis fris, robuust en strak. In combinatie met de zinken details en vlakke dakpannen krijgt het huis een moderne uitstraling. Deze moderne stijl is ook binnen doorgezet. Een geprefabriceerde betontrap leidt naar de eerste verdieping. Onderhoudsvriendelijk en met een solide karakter. Om de trap mooi op kleur te krijgen is aan het beton kleurpigment toegevoegd.

Tunnelhaard

Een gezellige gashaard geeft woongenot. Deze bewoners kozen voor een tunnelhaard, ook wel doorkijkhaard genoemd. Zo word de haard écht onderdeel van het interieur en zorgt voor dubbel plezier.

Buitenleven

De grote glazen puien zorgen voor een optimale relatie met de tuin. Dat is thuiskomen en direct weer naar buiten, de tuindeuren openslaan en genieten. Een luxe overkapping van uw terras is een waardevol verlengstuk van uw woonomgeving. De veranda verlengt de tijd dat van het buitenleven genoten kan worden.

Zonnepanelen

Op het platte dak is een pv-installatie gemonteerd. Het grootste voordeel van zonnepanelen is de besparing die het oplevert. Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk, hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Bovendien zorgen zonnepanelen voor een waardestijging van uw woning.