Fraaie vrijstaande woning te Tiel

Welke woonwensen u ook heeft: bouwgrond kopen is een aantrekkelijke optie om al uw woonwensen waar te maken. U kiest voor een kavel in een ideale woon- en leefomgeving, u bepaalt welke keuze er gemaakt worden. Wij voorzien u graag van alle mogelijkheden en adviseren u persoonlijk verder bij het bouwen van uw droomwoning op een vrije kavel.

Levensloopbestendig

Zo ook de opdrachtgever van deze fraaie vrijstaande woning in Tiel. Het beëindigen van een tuincentrum en de sloop van bedrijfsopstallen maakte de bouw van een vrijstaande woning op het perceel mogelijk. Geheel naar wens van de opdrachtgever werd door Bouwkundig ontwerpbureau Henk Schuurman een ontwerp gemaakt. Levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Frisse look

De buitengevels zijn gestuukt, het vakkundig aangebrachte gevelstucwerk geeft het pand een frisse look. Bovendien zorgt de gladde structuur voor een eigentijdse uitstraling. De aanbouw is overigens, net als de gevelplint, uit metselwerk opgetrokken. Door dit materiaalgebruik en de donkere kleur wordt de aanbouw in architectonische zin ondergeschikt aan het hoofdgebouw. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen.

Rieten dak

Moderne bouw en een strak rieten dak gaan tegenwoordig erg mooi samen. De ambachtelijke nostalgie van het rieten dak is als een warme deken voor de woning en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Boven de voordeur met houten omlijsting zorgt een gekoppeld dakraam voor een optimale lichtinval. Zo is het mogelijk maximaal te profiteren van het licht en de zonnestraling.

Riante houten veranda

Aan de achterzijde is een riante houten veranda gerealiseerd. De perfecte plek om al in het vroege seizoen tot in het late najaar heerlijk buiten te kunnen genieten. Het houten bijgebouw is voorzien van een gemetselde plint, gepotdekselde gevels en pannen dak.