Gestucte woonboerderij met rieten kap

De sfeer van landelijk wonen, dat proeft u in deze prachtige vrijstaande woonboerderij in Blaricum. Een hedendaags pand met gestucte gevels, roedeverdeling en een rieten kap. De woning creëert de sfeer van vroeger en heeft de luxe en comfort van nu.

Volledig onderkelderd

De woning is volledig onderkelderd. Een kelder geeft voor een relatief lage investering een enorme hoeveelheid meer ruimte. Door het toepassen van koekoeken kan daglichttoetreding worden verwezenlijkt. De kelder is rondom voorzien van isolatie, de ruimte in de kelder kan daardoor als volwaardige verblijfsruimte worden gezien.

Stalen schuifdeuren

In de strakke, landelijke keuken is een eiken portaal geplaatst. Warm en sfeervol. In de eetkeuken is een inbouwgashaard gemonteerd, een sfeermaker die een ruimte veel gezelligheid biedt. De Rooy heeft de stalen taats- en schuifdeuren verzorgd. Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis, een schuifdeur is ook nog eens ruimtebesparend. Een stalen binnenschuifdeur kan goed worden ingezet als tussendeur voor kamers en suite.

Houten roomdivider

Erg mooi en praktisch is de houten kast, als roomdivider in de woonkamer, een perfecte manier om ruimtes deels van elkaar te scheiden. In dit geval is er een openhaard ingebouwd en is er plaats voor een televisie. Op de gehele benedenverdieping is een een strakke plafondplint aangebracht. Via de hardhouten trap met eiken treden zijn de 1e en 2e verdieping toegankelijk.