Kleinschalig appartementen-complex “Klein Rensink”

Het kleinschalige appartementencomplex “Klein Rensink” staat in het gezellige centrum van Bennekom. Op een relatief klein perceel is tussen bestaande bouw maximale bebouwing gerealiseerd. Het complex is opgedeeld in vier royale appartementen.

Goed geïsoleerd en geluidsarm

Op de begane grond bevinden zich een carport en eigen berging. Het complex is goed geïsoleerd en geluidsarm, beschikt over een beveiligde entree d.m.v. een video-intercom en is voorzien van een lift.

Herenhuis bouwstijl

Het appartementencomplex is gebouwd in herenhuis bouwstijl. Een herenhuis is een huis dat bestaat uit minimaal twee volledige woonlagen en een zolder. Dat betekent dat het schuine dak dus pas ter hoogte van het plafond van de eerste verdieping begint. Dit wordt ook wel een ‘hoge gootlijn’ genoemd. Doordat er 2 verdiepingen strak zijn opgetrokken, krijgt u enorm veel woonruimte. Een herenhuis heeft een statige en elegante uitstraling.

Review Bouwnu.nl

De opdrachtgever beoordeelde ons op Bouwnu.nl met een 8,4 en een 9,6 en plaatste onderstaande review.

    Wij moesten op zoek naar een andere aangepaste woning. Dit appartement stond net in de verkoop. De prijs paste in ons budget. Omdat mijn echtgenote gehandicapt is waren een aantal zaken niet standaard. De aannemer kende ons probleem en heeft in alles meegedacht en waar nodig geadviseerd. Als wij toch nog vragen hadden stonden zijn medewerkers altijd voor ons klaar, Ook regelden zij dat tijdens de bouw mijn echtgenote even binnen kon kijken.
    Alles liep prima naar wens, we zouden het zo weer doen.