Landhuis en bijgebouw

In de Gelderse Vallei op een royale kavel gelegen in een prachtig natuurgebied realiseerde wij dit prachtige landhuis met bijgebouw en vrijstaande garage. Een bijzondere plek, centraal in Nederland, dat zich kenmerkt door rust en ruimte. Er is gebruik gemaakt van de Ruimte voor Ruimte regeling. De beleidsregel Ruimte voor Ruimte is gericht op verbetering van de ruimtelijke kwaliteit van het landelijk gebied. Dit gebeurt door bestemmingswijzigingen en de sloop van storende of niet passende bebouwing in het landschap. Om de kosten van de sloop en sanering te dekken, mag de aanvrager als tegenprestatie nieuwe bouwkavels realiseren. De nieuwe kavels moeten landschappelijk ingepast worden.

Heerlijk zwembad

Zodoende was er plek voor een royale woning, welke volledig onderkelderd is. Via de openslaande deuren aan de achterzijde komt men op een ruim terras voorzien van veranda. In de achtertuin is een heerlijk zwembad gerealiseerd (6x18m). Het aangrenzend bijgebouw, bereikbaar via de bijkeuken is ingericht als fitnessruimte.

De vrijstaande garage is voorzien van een inpandige dubbele carport. Het terrein is bereikbaar via een automatisch bedienbare houten toegangspoort.