Moderne rietgedekte villa met zwembad in Lunteren

Wij hebben de bouw van deze moderne villa gerealiseerd. Deze prachtige vrijstaande villa is te vinden in Lunteren. Het heeft een zwembad in de tuin met daarachter een tuinhuis inclusief buitenkeuken.

De woning is volledig onderkelderd en heeft een open nok, dankzij de raampartijen in het dak. De ‘open’ nok zorgt voor een bijzonder effect. Als men vanuit de woonkamer naar boven kijkt, ziet men de lucht. Daarnaast is de buitengevel van de moderne woning voorzien van cultured stone. Deze speciale buitengevel past weer perfect bij de rietgedekte kap. De combinatie met de moderne elementen van de woning, zoals de strakke belijning, de glazen wand, de betonnen wanden en de betonnen trap, maken de woning een lust voor het oog. Bijzonder is ook de veranda aan de zijkant van de villa met ingebouwde houtkachel.

Het bouwproces van de villa in Lunteren

De opdrachtgever van dit bijzondere project in Lunteren is met ons in zee gegaan, vanwege zijn jarenlange kennis van het bouwbedrijf HABÉ Het proces verliep via een aanbesteding. In opdracht van ons heeft Henk Schuurman het ontwerp van de woning verder uitgewerkt. Alle betrokken partijen zijn uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat.