Nieuwbouw woonhuis in Ophemert

Geïnspireerd door een woning eerder door ons gerealiseerd, is in bouwteam het ontwerp ontstaan voor deze vrijstaande woning in landelijke stijl. Een klassiek jaren 30 woonhuis met bijgebouw, gefundeerd met heipalen in Ophemert.

Traditioneel metselwerk

Traditioneel metselwerk wat tot zijn recht komt, zijn het siermetselwerk in de topgevel en de hanekammen boven de kozijnen. Een gestuukte plint, welke later op kleur gesaust is, is onder aan de buitengevels aangebracht.

Zinken afwerking

De woning is aan de voorzijde voorzien van drie dakkapellen, afgewerkt met zinken zijwangen en zinken dakbedekking. Zink is tijdloos, erg duurzaam en zorgt voor een prachtige afwerking van het geheel. Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in huis, door een dakkapel kunt u dus groter wonen.

Landelijk stijl

De luiken versterken de landelijke stijl van het woonhuis en de symmetrie van de voorgevel straalt een serene rust uit.

Review Bouwnu.nl

De opdrachtgever beoordeelde ons op Bouwnu.nl met maar liefst een 10 en plaatste onderstaande review.

    Ben tevreden van begin tot eind, super aardige mensen op kantoor, zeer vakkundige medewerkers op de bouwplaats. Bouwplaats altijd netjes. Geen overlast voor de buren. Altijd de mogelijkheid om dingen tussendoor aan te passen. Veel complimenten gekregen over het gebouwde huis, zelfs van taxateur van de bank. Al met al een aanrader!