Ontwikkeling jaren ’30 woning in Leusden

In Leusden mochten wij de bouw van een vrijstaand herenhuis realiseren. De vrijstaande woning is gebouwd in de jaren ’30 stijl. Door middel van een aanbesteding is HaBé begonnen met het bouwen van deze woning. Het vrijstaande herenhuis is ontwikkeld in samenwerking met het architectenbureau Atelier 3 uit Leusden.

Bijzondere details vrijstaand woonhuis in Leusden

De jaren ’30 stijl van het woonhuis wordt benadrukt door de details, zoals de louvre luiken, de sierlijke gootklossen en de roedeverdeling in de ramen en deuren. Daarnaast maakt het gepotdekselde bijgebouw de woning tot een prachtig geheel. Het stalen sierhekwerk aan de rand van het perceel past perfect bij de stijl van deze woning in Leusden.

Review Bouwnu.nl

De opdrachtgever beoordeelde ons op Bouwnu.nl met een 9,4 en plaatste onderstaande review.

    Voor het eerst een eigen woning laten bouwen, dus onbekend. Bouwbedrijf Habe gaf ons vanaf begin een goed gevoel. Vriendelijke, nette medewerkers, vakkundig. Willen duidelijk een goed product afleveren. Bouw is soepel verlopen, werden goed op de hoogte gehouden. Als iets niet duidelijk was werden we meegenomen naar andere projecten om iets te kunnen zien. Woning is 3 jaar geleden opgeleverd en sindsdien geen klachten of foutjes die naar boven zijn gekomen.