Nieuwbouw vrijstaande villa met bijgebouw en hooiberg in Achterveld

In Achterveld hebben wij voor een opdrachtgever deze mooie vrijstaande villa gebouwd. Op hetzelfde terrein hebben wij ook gezorgd voor de bouw van het bijgebouw en de hooiberg. De drie gebouwen zijn zo ontworpen dat ze qua stijl goed bij elkaar passen. Zowel de binnenkant als de buitenkant van het woonhuis zijn een lust voor het oog. Het resultaat van dit project is een mooi vrijstaand woonhuis in landelijk stijl met erker en veranda in een agrarische omgeving.

Praktische aanpassingen

De opdrachtgever van dit nieuwbouwproject kwam op advies van een andere tevreden klant bij ons terecht. De klant kwam zelf met bouwtekeningen naar ons toe, waarop wij alleen nog een aantal praktische aanpassingen hebben uitgevoerd voor we met de bouw konden beginnen.

Kenmerkende details

Wat direct opvalt bij het zien van deze nieuwbouw woning in Achterveld is de houten veranda aan de achterkant van de villa. De veranda is bijna even breed als de villa zelf en is te bereiken via drie paar openslaande deuren. Daarnaast geven de mooie details in het metselwerk boven de ramen en langs daklijsten de vrijstaande woning een eigen karakter. Bijzonder is dat zowel de muren van het bijgebouw als de hooiberg zijn gepotdekseld. De louvre luiken naast de ramen versterken de landelijke stijl van het woonhuis en de gestucte plinten geven de nieuwbouw woning een modern tintje. De symmetrie van de voorgevel van het huis straalt een bepaalde rust uit die past bij de omgeving.

Klassiek interieur

Het interieur straalt klasse en elegance uit met mooie glas in lood en-suite deuren en een gezellige sfeerhaard. Er is een heerlijke leefkeuken gerealiseerd die van alle gemakken is voorzien. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een geweldig uitzicht over het landschap.