Vrijstaande woonboerderij

Helemaal passend in de landelijke omgeving hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij gerealiseerd. Landelijk wonen en leven komt hier in Lunteren perfect samen. Samen met de opdrachtgever hebben wij meegedacht aan het ontwerp.

Een woonhuis in boerderijstijl betekend de klassieke uitstraling van buiten, terwijl u van binnen het moderne comfort heeft wat u zicht wensen kunt. De woning is voorzien van een gestuukte plint en hardstenen vensterbanken. Een mooi detail in het metselwerk zijn de hanenkammen boven de ramen. De paneelluiken geven de boerderij allure en een klassieke uitstraling.

Romantisch riet

De woning is voorzien van een rieten kap. Romantisch riet zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van riet, lijkt het alsof de woning één wordt met de omgeving waar ze in geplaatst is. Bij goed onderhoud is een rieten kap een zeer duurzame vorm van dakbedekking.

Riant bijgebouw

Het riante bijgebouw doet dienst als atelier en dubbele garage. Het bouwgebouw is voorzien van potdekselwerk, hierbij worden de wanden voorzien van fijnbezaagd gewolmaniseerd lariks delen die horizontaal en trapsgewijs zijn aangebracht. Het bijgebouw is door deze uitstraling ondergeschikt aan het hoofdgebouw. Onder de overkapping is een heerlijke veranda gerealiseerd, waar men kan genieten van de rust en natuur in de prachtige omgeving.

Review Bouwnu.nl

De opdrachtgever beoordeelde ons op Bouwnu.nl met maar liefst een 10 en plaatste onderstaande review.

    Bouwen met Habé is zorgeloos bouwen! Ze maken waar wat ze beloven. Goed overleg hoe we een en ander wilden. Hoge norm wat betreft afwerking. Bouwplaats altijd netjes opgeruimd, geen verspilling. Goede planning en tijdig opgeleverd, kortom perfect.