Vrijstaande woning in boerderijstijl in Lunteren

Vrijstaande woonboerderij

Lunteren
Bouwstijl

Landelijk

Type werk

Nieuwbouw

Architect

Henk Schuurman

Helemaal passend in de landelijke omgeving hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij gerealiseerd. Landelijk wonen en leven komt hier in Lunteren perfect samen. Samen met de opdrachtgever hebben wij meegedacht aan het ontwerp.

lammetjes in de wei van de tuin bij vrijstaande woning in boerderijstijl in Lunteren
Vrijstaande woning in boerderijstijl in Lunteren met authentieke details en rieten kap
Vrijstaande woning in boerderijstijl in Lunteren met rieten kap
Woonkeuken met authentieke schouw in vrijstaande woning in boerderijstijl in Lunteren
Vrijstaande woning in boerderijstijl in Lunteren. Het bouwgebouw is voorzien van potdekselwerk, hierbij worden de wanden voorzien van fijnbezaagd gewolmaniseerd lariks delen die horizontaal en trapsgewijs zijn aangebracht. Het bijgebouw is door deze uitstraling ondergeschikt aan het hoofdgebouw.

Klassieke uitstraling

Een woonhuis in boerderijstijl betekent de klassieke uitstraling van buiten, terwijl u van binnen het moderne comfort heeft wat u zicht wensen kunt. De woning is voorzien van een gestuukte plint en hardstenen vensterbanken. Een mooi detail in het metselwerk zijn de hanenkammen boven de ramen. De paneelluiken geven de boerderij allure en een klassieke uitstraling.

Vrijstaande woning in boerderijstijl in Lunteren met rieten kap en authentieke openslaande deuren

Romantisch riet

De woning is voorzien van een rieten kap. Romantisch riet zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van riet, lijkt het alsof de woning één wordt met de omgeving waar ze in geplaatst is. Bij goed onderhoud is een rieten kap een zeer duurzame vorm van dakbedekking.

Vrijstaande woning in boerderijstijl in Lunteren met riant bijgebouw met veranda

Riant bijgebouw

Het riante bijgebouw doet dienst als atelier en dubbele garage. Het bouwgebouw is voorzien van potdekselwerk, hierbij worden de wanden voorzien van fijnbezaagd gewolmaniseerd lariks delen die horizontaal en trapsgewijs zijn aangebracht. Het bijgebouw is door deze uitstraling ondergeschikt aan het hoofdgebouw. Onder de overkapping is een heerlijke veranda gerealiseerd, waar men kan genieten van de rust en natuur in de prachtige omgeving.

Fenomenale villa op de Utrechtse Heuvelrug
Bertus van Ginkel, eigenaar van HABÉ

Meer weten?

We zijn erg benieuwd naar uw verhaal. Graag vertellen we meer over ons bedrijf.

Bertus van Ginkel