Vrijstaande woning met praktijkruimte in jaren 30 stijl in Lunteren

Vrijstaande woning met praktijkruimte

Lunteren
Bouwstijl

Klassiek

Type werk

Nieuwbouw

Een prachtige vrijstaande woning met praktijkruimte op een van de mooiere plekjes van Lunteren, omgeven door groen en natuurlijke houtwallen. Gebouwd in de nieuwe wijk ‘De Eekhoorn’, toonaangevend en fraai, een historische locatie waar de stijlvolle jaren dertig woning helemaal past. Het is een unieke setting tussen prachtig volwassen groen en een nieuwe wijk. Met uitzicht op de weilanden is het een heerlijke plek om te wonen.

Vrijstaande woning met praktijkruimte in jaren 30 stijl in Lunteren
Deze heerlijke zitplek is voorzien van een grote lichtstraat, geluidsinstallatie, elektrische kachels en gezellige, gemetselde buiten openhaard.
Erker met veel natuurlijk lichtinval van vrijstaande woning met praktijkruimte in jaren 30 stijl in Lunteren
Aan de achterzijde van de vrijstaande woning met praktijkruimte in jaren 30 stijl in Lunteren is een ruime veranda gerealiseerd, perfect passend bij de woning.
Woonkeuken met kookeiland en geïntegreerde afzuigkap in vrijstaande woning met praktijkruimte in jaren 30 stijl in Lunteren

Jaren 30 stijl

Een jaren 30 huis heeft een klassieke uitstraling, met veel horizontale belijning. De royale gootoverstekken, erkers, roedeverdeling en fraaie en forse houtafmetingen van de kozijnen en ramen zijn typische kenmerken van deze stijl. Een jaren 30 pand straalt degelijkheid en karakter uit. Het voordeel van een nieuwbouw woning in een jaren 30 bouwstijl is dat u de nostalgische sfeer van weleer kunt combineren met het hedendaags comfort. In onze ogen een ideale combinatie.

Aan de achterzijde van de vrijstaande woning met praktijkruimte in jaren 30 stijl in Lunteren is een ruime veranda gerealiseerd, perfect passend bij de woning.

Taatsdeur

Een stalen taatsdeur scheidt de hal van de ruime open keuken. Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur, een bijzondere deur die naar beide zijden open kan. Zeer praktisch bij het in- en uitlopen van de ruimte. De keuken, geleverd door NDR Keukens is voorzien van een eiland met PITT cooking en Wave WKP plafondunit.

Een stalen taatsdeur scheidt de hal van de ruime open keuken. Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur, een bijzondere deur die naar beide zijden open kan.

Veranda

Aan de achterzijde van de woning is een ruime veranda gerealiseerd, perfect passend bij de woning. Deze heerlijke zitplek is voorzien van een grote lichtstraat, geluidsinstallatie, elektrische kachels en gezellige, gemetselde buiten openhaard. Door middel van de openslaande deuren in de tuingerichte woonkamer, wordt deze geheel bij de woning betrokken.

Fenomenale villa op de Utrechtse Heuvelrug
Bertus van Ginkel, eigenaar van HABÉ

Meer weten?

We zijn erg benieuwd naar uw verhaal. Graag vertellen we meer over ons bedrijf.

Bertus van Ginkel