Renovatie en Restauratie

Renovatie en restauratie zijn zeer specialistische vakgebieden. Je werkt immers aan oude, vaak historische of monumentale panden en het is belangrijk dat het authentieke karakter hiervan behouden blijft. We hebben ruime ervaring in het in oude staat terugbrengen van oude boerderijen en andere monumentale panden.

Soms zijn er subsidies beschikbaar voor het restaureren van een monumentaal pand. Neem contact met ons op en dan kunnen wij u van advies voorzien!

Woning renoveren

Als uw huidige woning of (woon)boerderij enigszins gedateerd is, kunt u ervoor kiezen uw woning te laten renoveren. Zo kunnen we uw woning aanpassen aan het comfort van nu. Uiteraard doen wij dit met duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit.

Bij een renovatie kunt u denken aan een upgrade van de badkamer, het aanbrengen van centrale verwarming en/of dubbel glas. Of we creëren een hele nieuwe keuken naar uw smaak.

Uw woongenot zal enorm vergroot worden! Bekijk onze projecten voor meer informatie, of neem contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Boerderij restaureren

In de loop der tijd verdwijnen er steeds meer agrarische bedrijven van het platte land. Deze prachtige boerderijen kunnen prima dienen als woonboerderij! Echter is het vaak belangrijk dat het landschappelijk aangezicht behouden blijft. Dit betekent dat u niet zomaar het pand kan slopen en er iets nieuws neer kan zetten. Wij kunnen de boerderij van buiten compleet restaureren en van binnen totaal verbouwen zodat u historisch kan wonen, maar met de geneugten van de hedendaagse bouwtechniek binnen.

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.