Woning metamorfose en restyling

U heeft een degelijke woning. En eigenlijk is die nog prima in orde. Het huis staat op een mooie plek. Eigenlijk is het zonde om af te breken! Maar het is niet helemaal meer uw stijl. Wat doet u dan? Denk dan eens aan een complete woning metamorfose!

De totale restyling van een woning is misschien wel het leukste werk om te doen. Althans, volgens Hans en Bertus van HaBé Bouwen in Stijl. Hier ligt echt hun passie. Als een opdrachtgever ervoor kan kiezen om niet iets ouds te vernietigen en iets nieuws neerzetten, maar met de bestaande middelen kijken wat de mogelijkheden nog zijn, dan kunnen er opzienbarende resultaten bereikt worden!

Van woonhuis naar kantoorpand

Zo ging er ooit een jaren 80-winkel in de metamorfose. Dit pand in Garderen hebben wij omgetoverd in een statig, klassiek kantoorpand.

Metamorfose woonhuis

Bij onderstaande woning heeft de opdrachtgever in eerste instantie een architect ingeschakeld om te vragen naar de mogelijkheden van zijn woning. Uiteindelijk zijn zij bij ons terecht gekomen om de getekende metamorfose te realiseren. U kunt uiteraard ook rechtstreeks naar ons toe komen met uw wensen. Wij denken graag met u mee en indien nodig kunt via ons contact opnemen met een architect.

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.