Jaren 30 stijl huis bouwen

Een huis in jaren 30 stijl is een gewild object onder woningzoekers. Een jaren 30 huis heeft een klassieke uitstraling, met veel horizontale belijning. Verder vindt u bij jaren 30 woningen royale dak- en gootoverstekken, bijzondere entreepartijen, fraaie en forse houtafmetingen voor kozijnen en ramen en rijke detaillering. Denk bijvoorbeeld aan glas-in-lood-ramen in de erkers.

Inspiratie jaren 30 stijl

Veel inspiratie voor woningen in jaren 30 stijl wordt gehaald uit de stijl van de Amsterdamse School. Veel gebruik van baksteen, fraaie metselwerkdetailleringen en hellende daken. De ramen hebben vaak een roedeverdeling en veel huizen zijn voorzien van een of meerdere erkers.

Een jaren 30 pand straalt degelijkheid en karakter uit. Het voordeel van een nieuwbouw woning in een jaren 30 bouwstijl is dat u de nostalgische sfeer van weleer kunt combineren met het hedendaags comfort. In onze ogen een ideale combinatie.

Ook voor verbouwingen en renovatie van uw klassieke woning bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hier een mooie verbouwing van een jaren 30 woning.

Bekijk jaren 30 stijl

Kijk voor meer informatie en inspiratie op onze pagina met projecten. Hier vind u allerlei voorbeelden van woningen in jaren 30 stijl.

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een redelijke prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.