Hans en Bertus van Ginkel met alle medewerkers van HABÉ

Bouwen in stijl

Alle oog voor detail

Van wens tot wooncomfort

HABÉ in feiten en cijfers

HABÉ wagenpark
HABÉ medewerkers praten bij de bedijfsbus

17

HABÉ’ers

322

Projecten

9.7

Score Bouwnu

25+

Jaar actief
HABÉ medewerker is bezig met een project

Méér dan een aannemer

Bij de bouw of verbouwing van een luxe villa, fraaie vrijstaande woning of boerderij, komt enorm veel kijken. Het vraagt om talloze besluiten, een realistische planning, bewaking van het budget en oog voor de kleinste details. Daarom ontzorgen we elke klant in het gehele proces voor de volle honderd procent. Hoe uniek uw project ook is, onze zorg en expertise zijn er voor u. Zo maken wij het bouwproces aangenaam. Ook dat is bouwen in stijl!

Van ontwerp tot oplevering

Samen met een team van gespecialiseerde vakmensen, begeleiden wij u optimaal van ontwerp tot oplevering. Van begin tot eind bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. U ontdekt samen met ons welke stijl het beste bij u past. Ook maken we samen passende keuzes in comfort en afwerking. U krijgt een compleet beeld van alle mogelijkheden en kosten en ontvangt een duidelijke planning. Pas na deze gedegen voorbereiding beginnen we met bouwen.

Wij behandelen u zoals u behandeld wilt worden

HABÉ is een hecht familiebedrijf uit Lunteren met ruim 25 jaar ervaring in de bouw. Onze specialistische vakmensen zijn er voor de realisatie van uw luxe villa of vrijstaande woning. Dat doen zij met de nuchterheid die past bij de Veluwe. Klanten merken dat door onze loyaliteit, eerlijkheid en correctheid. Wij behandelen u zoals u behandeld wilt worden, zoals het hoort.

Historie

Oprichting
HABÉ wordt in 1998 opgericht door de broers Hans en Bertus van Ginkel.
Hans en Bertus van Ginkel vroeger
Eerste personeel
In eerste instantie doen Hans en Bertus alles zelf. In de loop der tijd werden de werkzaamheden meer en meer en werd er personeel aangenomen.
oude huisstijl van HABÉ staat op deze bedrijfsbussen
Eigen pand
In juli 2003 werd de eerste steen gelegd voor het eigen pand. Dit staat in Lunteren, het middelpunt van Nederland.
HABÉ eerste steen gelegd van het pand
Team
Inmiddels werkt HABÉ met een vast team met meer dan 15 personen en dit wordt waar nodig aangevuld met zelfstandige specialisten.
Medewerkers van bouwbedrijf HABÉ
Vorige
Volgende
HABÉ medewerker is is bezig op de bouw

Kantoren en bedrijfspanden

Wij bouwen en verbouwen ook kantoren en bedrijfspanden. We bieden deskundige ondersteuning in het hele traject, met oog voor elk detail, kosten en een heldere planning. We werken samen met vaste specialistische partners. Die nauwe samenwerking maakt een geïntegreerde aanpak mogelijk. Het resultaat is een pand dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en de groeipotentie van uw bedrijf.

Werken bij HABÉ

Werken bij HABÉ is bijzonder! Je werkt samen met bevlogen bouwers aan unieke projecten voor de leukste opdrachtgevers. Je rijdt rond in een gave bedrijfsbus met daarin de modernste tools en hebt leuke, vakkundige collega’s waar je veel van kunt leren. Je luistert goed naar onze klanten en bent pas tevreden als zíj tevreden zijn. Dat past bij onze Veluwse mentaliteit van netjes en hard werken. Uiteraard is er na het afmaken van de klus ook volop ruimte voor ontspanning. Kom jij ons versterken? Voor enthousiaste collega’s is altijd plek!

Werken bij HABE
Fenomenale villa op de Utrechtse Heuvelrug
Bertus van Ginkel, eigenaar van HABÉ

Meer weten?

We zijn erg benieuwd naar uw verhaal. Graag vertellen we meer over ons bedrijf.

Bertus van Ginkel