Landelijk / Landelijke stijl bouwen

Bij woningen in een landelijke stijl, denken we al snel aan de woorden klassiek, vrijstaand, rieten daken en in een groene omgeving wonen.  Een beetje boers en authentiek. Gebruik maken van de ruimte om het huis heen en de bijgebouwen zoals een stal, loods of hooiberg.

Landelijke stijl

Landelijke huizen zijn niet strak, maar bijvoorbeeld voorzien van veranda’s en erkers. U vindt landelijke huizen met name terug in agrarische omgevingen, waar ze goed passen in de ruimte om hen heen. Een oude boerderij renoveren tot woonboerderij bijvoorbeeld. Een goed voorbeeld van een nieuwbouwhuis in landelijke stijl is de zogenaamde “boerderette”. De boerderette heeft in de historie niet als model boerderij bestaan, maar geïnspireerd op de vormen van toen, is dit type huis inmiddels een favoriete woning om te laten bouwen.

Boerderij bouwen

Als u ervoor kiest om een nieuwbouw boerderij te laten bouwen, kijk dan eens bij onze projecten. HaBé heeft inmiddels al vele huizen in deze landelijke stijl gebouwd. Wij zijn werkelijk thuis in landelijk bouwen.

Elke woning is bij ons uniek. Wij bouwen uw woning precies volgens uw wensen! Neem vooral contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn om uw droomwoning te realiseren.

Bekijk meer voorbeelden van wonen in landelijke stijl bij onze projecten.

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een redelijke prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.