Modern huis bouwen

Wilt u een nieuw, modern huis laten bouwen en houdt u van een strakke vormgeving, met veel glas en beton? Een fris en eigenzinnig design? Laat dan uw nieuwe woning bouwen door HaBé! Wij bouwen hedendaagse woningen met een moderne architectuur en gedurfd materiaal gebruik. Men noemt het soms wel eens oneerbiedig ‘nieuwerwets’, wij noemen het liever ‘eigentijds’ of ‘contemporary’ zoals de Engelsen het mooi noemen. Een actueel, hip en modern huis  maakt gebruik van veel beton, staal en glas. Alles wordt hierin zeer strak weergegeven. Duurzame materialen zorgen ervoor dat het milieu zo min mogelijk belast wordt.

Moderne villa

Een moderne villa laten bouwen betekent wonen zonder franjes. Met strakke lijnen en grote raampartijen, zodat de woning als het ware de omgeving kan binnenhalen. Zo ontstaat een fraai spel tussen huis en omgeving. Door de grote raampartijen wordt de lichtinval gemaximaliseerd en met de wisseling van het weer en de seizoenen zal geen dag hetzelfde zijn! Met een moderne villa onderstreept u uw individualiteit en toont u lef door u niet te conformeren aan de geldende richtlijnen.

Moderne inrichting

Een modern huis kan uiteraard ook modern ingericht worden. Denk hierbij aan zwevende trappen, grote open trapportalen, en maximale lichtinval door gebruik van lichtstraten en koepels. Ook qua technologie kunt u in een modern huis uw hart ophalen. De nieuwste snufjes op het gebied van domotica kunnen worden toegepast.

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij een modern huis bouwen of een van onze andere bouwstijlen? Neem dan contact met ons op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. HaBé Bouwen in Stijl helpt u graag uw droomhuis te realiseren!

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een redelijke prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.