Nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe woningen. Het voortraject in aanloop naar het bouwen van een nieuwe woning kan op verschillende manieren plaatsvinden. Het kan bijvoorbeeld naar aanleiding van een aanbesteding. Dan heeft u een woning laten tekenen door een architect en deze heeft een aanbesteding uitgeschreven. Hierop schrijven wij in en het is aan u of de architect om te besluiten of u met ons in zee gaat.

Uiteraard kunt u ook direct bij ons komen. U heeft een plan. Een plan voor een nieuw huis. Misschien heeft u al een kavel. Wij helpen u graag om uw plan en wensen compleet en naar alle tevredenheid te realiseren. We denken graag met u mee en geven advies op maat!

Stappen nieuwbouw woning bouwen

Bij een nieuwe woning bouwen komt een hoop kijken. Om te beginnen is het belangrijk om te weten of alle benodigde vergunningen er zijn. Wij nemen alle zorg uit handen en begeleiden u tijdens het complete nieuwbouwproces.

Als u nog geen ontwerp heeft voor een nieuw huis, dan kunnen we dat samen met u realiseren. Wij werken niet vanuit een standaard catalogus, maar inventariseren eerst uw wensen en behoeften. Pas na een uitgebreide kennismaking gaan we voor u aan de slag. Op deze manier kunt u ervan verzekerd zijn dat het opgeleverde huis straks echt uw droomhuis is!

Nieuwbouw woning laten bouwen?

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen? Neem dan contact op met HaBé Bouwen in Stijl. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.