Moderne villa aan de rand van het bos

Wonen in een stad, aan het bos, wat wil je nog meer. Onze recente renovatie in Ede, gelegen aan de rand van het betoverende bos, is een prachtig voorbeeld van vakmanschap en samenwerking met vooraanstaande professionals.

Naadloze integratie met de natuur

In nauwe samenwerking met Van Egmond Architecten hebben we een moderne uitbouw gerealiseerd die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. Het dakterras, voorzien van een warme houten vlonder, biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende groen. De glazen balustrade zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Keimwerk op de gevels zorgt voor een moderne uitstraling.

Innovatieve architectuur

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van bamboe panelen en bloemkozijnen, met strak zetwerk dat een harmonieus geheel vormt. Slanke schuifpuien en stalen taatsdeuren creëren een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes, terwijl een tunnelhaard een warm middelpunt vormt in de woonruimte.

Verfijnd Interieurdesign

Het interieurontwerp van Mood Creations heeft gezorgd voor een eigentijdse uitstraling met oog voor functionaliteit. Een visgraat parketvloer met band voegt warmte en karakter toe aan de ruimte, terwijl in de wand schuivende stalen deuren een speels en praktisch element introduceren. Een bijzonder detail is de wegvallende taatsdeur tussen de keuken en bijkeuken, wat zorgt voor een vloeiende overgang tussen deze functionele ruimtes.

Duurzaamheid in de details

Ons streven naar duurzaamheid komt tot uiting in de integratie van zonnepanelen en diverse verduurzamingsmaatregelen. De uitbouw is onderhoudsvrij dankzij het gebruik van aluminium puien, rockpanel boeilijst en stalen zetwerken.

Extra

Bij HABÉ streven we ernaar om uw dromen werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw renovatieplannen. Samen creëren we een uniek en stijlvol thuis dat perfect aansluit op uw wensen en de omgeving.