Bloemkozijn van een moderne villa met dak overstek en glazen balustrade

Renovatie moderne villa aan de rand van het bos

Ede
Bouwstijl

Modern

Type werk

Verbouw

Architect

Van Egmond Architecten

Wonen in een stad, aan het bos, wat wil je nog meer. Onze recente renovatie in Ede, gelegen aan de rand van het betoverende bos, is een prachtig voorbeeld van vakmanschap en samenwerking met vooraanstaande professionals.

Naadloze integratie met de natuur

In nauwe samenwerking met Van Egmond Architecten hebben we een moderne uitbouw gerealiseerd die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. Het dakterras, voorzien van een warme houten vlonder, biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende groen. De glazen balustrade zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Keimwerk op de gevels zorgt voor een moderne uitstraling.

Innovatieve architectuur

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van bamboe panelen en bloemkozijnen, met strak zetwerk dat een harmonieus geheel vormt. Slanke schuifpuien en stalen taatsdeuren creëren een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes, terwijl een tunnelhaard een warm middelpunt vormt in de woonruimte.

Witte gevel met zwarte voordeur van een Moderne villa
Living van een moderne villa met doorkijkhaard
Binnen aanzicht van een bloemkozijn met bamboe elementen en uitzicht op de tuin
Buitenaanzicht van een bloemkozijn van staal met houten overstek
Woonkamer met uitzicht op de tuin in moderne villa aan de rand van het bos in Ede

Verfijnd Interieurdesign

Het interieurontwerp van Mood Creations heeft gezorgd voor een eigentijdse uitstraling met oog voor functionaliteit. Een visgraat parketvloer met band voegt warmte en karakter toe aan de ruimte, terwijl in de wand schuivende stalen deuren een speels en praktisch element introduceren.

Een bijzonder detail is de wegvallende taatsdeur tussen de keuken en bijkeuken, wat zorgt voor een vloeiende overgang tussen deze functionele ruimtes.

Zonnepanelen op het dak van moderne villa aan de rand van het bos in Ede

Duurzaamheid in de details

Ons streven naar duurzaamheid komt tot uiting in de integratie van zonnepanelen en diverse verduurzamingsmaatregelen. De uitbouw is onderhoudsvrij dankzij het gebruik van aluminium puien, rockpanel boeilijst en stalen zetwerken.

 

Stalen deuren verbinden de diverse ruimtes in deze moderne villa aan de rand van het bos in Ede

Extra

Bij HABÉ streven we ernaar om uw dromen werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw renovatieplannen. Samen creëren we een uniek en stijlvol thuis dat perfect aansluit op uw wensen en de omgeving.

Fenomenale villa op de Utrechtse Heuvelrug
Bertus van Ginkel, eigenaar van HABÉ

Meer weten?

We zijn erg benieuwd naar uw verhaal. Graag vertellen we meer over ons bedrijf.

Bertus van Ginkel