Woning verbouwen

Om uw woongenot te verhogen kunt u ervoor kiezen om uw woning te verbouwen. Een woning verbouwen kan op diverse manieren. Om meer ruimte binnenshuis te creëren kunt u denken aan een aanbouw of uitbouw, het verbouwen van uw zolder en/of het plaatsen van een dakkapel. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het (ver)bouwen van garages, stallen, schuren en hooibergen.

Aanbouw of uitbouw

Een aanbouw of uitbouw geeft meteen een hoop m² extra woonoppervlak. Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw is dat met een aanbouw een afzonderlijke ruimte aan het hoofd-woongedeelte wordt toegevoegd. Een uitbouw daarentegen vergroot de bestaande ruimte in de woning. In beide gevallen wordt de woning uitgebreid en in beide gevallen geldt dat de nieuwe ruimten toegankelijke zijn vanuit het hoofd-woongedeelte.

Verbouwen of renoveren?

Bij verbouwen verandert er werkelijk iets aan de ruimte. Hierbij worden muren verplaatst of doorgebroken. Bij het renoveren wordt de bestaande ruimte niet groter of kleiner. Deze ruimtes worden aangepast aan de huidige tijdgeest.

Mijn bouwfase Meer voorbeelden

Waarom HaBé

 • Altijd 1 aanspreekpunt

  U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project.

 • Vertrouwd verbouwen

  Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant.

 • Duurzaam & ecologisch bouwen

  Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

 • Vakbekwaam & hecht bouwteam

  Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team.

 • Realistische planning

  Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Realisatie door: Webvriend
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van HaBé Bouwen in Stijl. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habé Bouwen in Stijl.
error: Inhoud is beschermd.